Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe houden jullie rekening met Corona?

Wij volgen (net als jij waarschijnlijk) de ontwikkelingen van de pandemie op de voet en zullen ons programma aanpassen op de maatregels die worden genomen. Denk hierbij aan het aanpassen van het programma zodat iedereen op 1.5 meter afstand van elkaar kan blijven. Ook kan het zijn dat we de groepsgrootte aanpassen. Wij gaan pas live events organiseren voor groepen als dat weer is toegestaan. Tot die tijd bieden we een mooi online alternatief aan.

Zijn de locaties goed met het openbaar vervoer te bereiken?

Wij zorgen ervoor dat alle live locaties goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Mochten er geen bussen of trams in de buurt komen dan kan een OV fiets oplossing bieden.

Kan ik dit event cadeau geven?

Ja, zeker! Mail ons op info@wingmandating.nl om een cadeaukaart te kopen voor een vriend of vriendin. Je kan kiezen uit een online event kaartje of een live event kaartje. Wij sturen een feestelijke cadeaukaart naar het opgegeven adres met de code die je nodig hebt om het cadeau te verzilveren.

Als het bij een live event regent, gaat het dan door?

Wij houden het weer goed in de gaten. Als het heel slecht weer wordt gaan we over naar plan B. Dat zal in sommige gevallen een binnenruimte zijn en in andere gevallen zijn we dan genoodzaakt om de datum te verplaatsen. Mocht er af en toe lichte regen zijn dan trekken we goede regenkleding aan en gaat het event gewoon door. Uit ervaring blijkt dat die edities vaak speciaal zijn. samen onder een parapluutje lopen en weten wie de echte bikkels zijn.

Voor welke leeftijden organiseren jullie evenementen?

Elk evenement heeft een leeftijdscategorie om de kans op een match te vergroten. De leeftijden kunnen verschillen per event. We controleren geen geboorteaktes en vertrouwen erop dat je zelf het beste kunt inschatten of je wederzijdse aansluiting gaat vinden met de andere deelnemers van een event.

Organiseren jullie ook events voor andere leeftijden / regio’s / LHBTQ+?

Dat willen we heel graag! Als er genoeg animo is gaan we er meteen werk van maken. Wil jij meedoen met een event voor LHBTQ+, een andere leeftijdscategorie of een live event in een andere regio? Laat het ons meteen weten en enthousiasmeer de mensen om je heen. U vraagt, wij draaien. En dan hoor je van ons als je idee gerealiseerd wordt.

Organiseren jullie ook events voor koppels?

Jazeker! Op Valentijnsdag organiseren we een speciale live editie voor singels en koppels. Kijk bij de events voor meer info.

Do you also organise events in English?

If there are enough people who would like to join an event in English we would gladly host it. Let us know if you are interested:

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Omdat we het programma maken voor een vast aantal m/v deelnemers en koppels vooraf indelen, rekenen we erop dat je erbij bent als je een kaartje hebt gekocht. Als je afzegt moeten we de andere deelnemers aan wie je gekoppeld bent teleurstellen, dat doen we liever niet.

Indien je uiterlijk twee weken voor aanvang van het event hebt geannuleerd storten we het bedrag zo snel mogelijk terug, min administratiekosten van €4,-.

Een annulering korter dan twee weken voor aanvang van het event maakt het voor ons lastiger om de aanwezige deelnemers te geven waar ze een kaartje voor gekocht hebben, namelijk een goede ervaring geven met veel leuke ontmoetingen met nieuwe mensen. Het kost ons veel extra tijd en werk om op tijd vervangende deelnemers te vinden. We hopen dat je begrijpt dat we daarom geen geld teruggeven als je binnen twee weken voor aanvang annuleert. Lees hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. In de bevestigingse-mail die je van ons ontvangt vindt je een link waarmee je kunt annuleren.

Ik ben zo enthousiast over dit concept! Zoeken jullie nog versterking in jullie team?

Ha, hier worden we blij van! Je kan ons altijd een mailtje sturen als je interesse hebt om met ons events te organiseren. Dat kan naar info@wingmandating.nl. We staan altijd open voor samenwerkingen met andere mensen en/of bedrijven.

Ik heb nog een vraag die hier niet tussen staat. Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@wingmandating.nl