Schatzoeken door Utrecht


EEN DWAALTOCHT IN DE STAD UTRECHT

Hier, het ideale cadeau voor een mooie date! Heb jij zin om wat meer uit te pakken? We hebben een heuse liefdesspeurtocht door de stad gemaakt voor jullie! Dwaal met je date, scharrel of partner door de mooie stad Utrecht en laat je verrassen door spannende vragen en puzzels onderweg. Deze route neemt ongeveer 2 uur in beslag. Onderweg kom je langs smalle steegjes, mooie parkjes en lieve pleintjes. Je gaat naast het speuren naar de route ook vooral elkaar op een originele manier leren kennen. De tocht vult zich met speelse elementen en persoonlijke vragen. Wingman neemt je mee op pad en zorgt voor verschillende verrassingen onderweg!

Ben je al een tijd samen in een relatie en opzoek naar een leuke verrassingsuitje voor je partner? Hier het ideale cadeau om elkaar op een “frisse en intieme manier” te herontdekken.

De speurtocht kost €12,50. Je koopt dus 1 speurtocht om met z’n 2e te lopen. Zodra de betaling binnen is kun je de routekaart downloaden maar het is natuurlijk nog fijner om de route even te printen. De route loop je wanneer het jullie uitkomt, wel zo makkelijk:)

Heel veel plezier!