Over ons

Hoi, dit zijn wij

Simone, Sanne,
Simone en Joël

We hebben allen ervaring in single zijn, kennen het Tinderen en zijn wel eens op een standaard speeddate avond geweest. Dit tezamen heeft een enorme drijfveer veroorzaakt om het anders te doen.

In 2016 en 2018 begonnen we als We Walk en Playdate. Een toevallige ontmoeting in de trein, begin 2020, bracht ons samen. Na een reeks succesvolle lente- & zomeredities hebben we in het najaar 2020 besloten om onze krachten blijvend te bundelen onder de naam Wingman.

We hebben inmiddels meer dan 30 events online en offline georganiseerd, steeds weer met een nieuwe groep en een vernieuwd programma.

We geloven in de kracht van ontmoetingen. Nieuwe mensen leren kennen verrijkt je leven.

Wie zijn wij dan eigenlijk?

Simone van de Goor is een enthousiasteling, een sociale vrouw die iedereen kent en een warme lieverd met goede ideeën.

Dan hebben we nog een Simone, maar dan Van Oorspronk. Een duizendpoot die gaat stralen als ze de deelnemers op sleeptouw mag nemen. Gedreven om gevarieerde en levendige programma’s neer te zetten.

Sanne van Vliet. Laat haar meedoen aan een brainstorm sessie en je komt sowieso thuis met een verzameling originele, out of the box ideeën. Ze is speels en weet van aanpakken.

En Joël Vegt natuurlijk. Een beetje testosteron kan geen kwaad tussen al dat vrouwelijk schoon. Hij is een soort alleskunner, houdt ons op het goede spoor en stelt de goede vragen waardoor we verder komen.

Liefs,
Sanne, Simone, Simone en Joël

En wie ben jij?