Hoe gaat dat dan?Live & Online Events

We organiseren zowel online als offline events, beide waardevol op hun eigen manier. Zo kan je online vanaf je eigen bank meedoen, lekker makkelijk en leuk om iemand in zijn of haar natuurlijke habitat te zien! Maar natuurlijk hebben we (zeker nu) ook vooral behoefte andere face to face te ontmoeten! Daarom zijn de offline event een ideale uitvinden:)

Wij zijn er namelijk voor jou om situaties te creëren waar mooie contacten kunnen ontstaan. Op plekken waarvan wij denken dat je daar tot je recht komt. Bij voorkeur buiten, tussen de bomen in een park of op de heide. We willen je verrassen met frisse vragen zoals een zwoele blik dat ook kan doen. Een programma met af en toe een speelse draai, om het luchtig te houden. 

Na 14 uitverkochte online edities en meer dan 16 live edities hebben we de smaak te pakken.

Tijd om jullie weer in de ogen aan te kijken en te ontmoeten in levenden lijve!

Hoe gaat dat dan?

1. Wow, spannend. Je hebt een kaartje gekocht!

Leuk dat je meedoet! Geniet van de voorpret. Uiterlijk drie dagen voor het event sturen we een startmail. Hierin delen we alle nodige praktische informatie zoals een link en benodigdheden voor de online events, en belangrijke weersomstandigheden voor de offline events.

2. Voorbereidingen voor het event zelf.

Trek vooral wat moois aan waar je je lekker in voelt en waarin je vrij kan bewegen. Als het event buiten plaats vindt is het handig je daar goed op te kleden en zo nodig wat warms mee te nemen. Ook een snack of een waterflesje is wenselijk.

Voor de online events is het belangrijk om een laptop of vaste computer in de aanslag te hebben voor de avond. Pak er een wijntje, thee, cocktail, iets zoets en/of zouts bij (kletsen maakt hongerig en dorstig). Oh ja, en zorg dat je op tijd inlogt. 

De meest ontspannen avond of middag heb je als je er open in staat en zonder verwachtingen alles op je af laat komen.

3. We gaan beginnen.

Het kan een beetje onwennig voelen in het begin. Maar met ons tomeloze enthousiasme en het programma dat we voor je klaar hebben liggen zit je er in voor je het weet. Geniet van het moment. Elke ontmoeting die je hebt heeft je weer iets nieuws te bieden.

Wat kan ik verwachten?

Twee uur aan mooie gesprekken, fysieke opdrachten, plezier en contact met nieuwe mensen! We zorgen voor ontmoetingen in groepjes en één op één. Wij begeleiden het avontuur met kleine opdrachtjes en gespreksvragen om meteen het ijs te breken. Geen enkel gesprekje is hetzelfde! Ons motto: we doen maximaal 70% serieus. Met af en toe een gewaagde vraag en een intiem moment in een ontspannen sfeer.

4. Vul je matches in.

Aan het eind van het event geven we je een linkje naar het matchingsformulier. Daar vul je in met wie je gegevens wilt uitwisselen.

Is er een match? Als je elkaar hebt aangevinkt krijg je elkaars gegevens. Dan is het aan jullie om uit te vinden waar de sweet spot ligt in jullie contact. Ga je op een avontuurlijke date? Was het al liefde op het eerste gezicht? Of heb je een wonderlijke vriendschap of mountainbike buddy opgedaan? Talk it out!

Na het event vraagt je bestaande (drukke) leven natuurlijk weer veel aandacht. We vragen je om oprecht en open te blijven naar elkaar over je wensen en mogelijkheden. Geef het aan als je toch geen contact wilt. Ze kunnen het hebben.

Ik vond het bijzonder hoe iedereen aan het einde van de avond los kwam tijdens het chatten. Fijne sfeer en een sexy muziekje op de achtergrond. Ik had niet verwacht dat dat kon online.

Sanne