fbpx

PINGPONG-DATEN

Breng de bal aan het rollen tijdens deze veelbelovende date-avond! Op een locatie die niet te missen is: De Pingpong Club in Utrecht. Lekker Live!

Wij zijn er van overtuigd dat je door spel echt iemand goed leert kennen. Door zowel letterlijk balletjes op te gooien tijdens verschillende toernooitjes als figuurlijk door mooie vragen te stellen! Want wie serveert en neemt het initiatief? Hoe geef jij een spin aan het contact? En speel jij liever back hand of fore hand? Door zowel enkelspel, dubbelspel en rond de tafel maakt dat je genoeg mensen ontmoet. Waag je in een sfeervolle avond vol activiteiten en diepgang! We ontvangen je met een welkomsdrankje.

En moet ik dan goed kunnen pingpongen? Nein:) Dat is absoluut niet nodig. Natuurlijk kan je pronken met een mooie contra slag maar ook als je elk balletje in het net slaat en makkelijker kletst dan pingpongt heb je een topavond!

We zorgen ervoor dat je deze avond andere leuke singles ontmoet, op speelse en laagdrempelige wijze. En wie weet staat een geslaagd potje pingpong deze avond wel symbool voor een mooie match.

Wat kun je verwachten?

De avond is een mix van pingpong, gesprekken en onverwachte opdrachten. 

De meeste mensen komen in hun eentje naar een dating event. Misschien voelt dat spannend voor je, weet dat we je warm ontvangen met een welkomstdrankje, en dat je zo relaxt de avond inrolt. Mocht je het fijn en gezellig vinden samen met iemand te gaan, doe dat ook vooral! 

Voor wie?

  • Hetero, vrijgezel en tussen de 25 en 39 jaar?
  • Houd je van spelen, uitdagen of competitie?

Dan is dit event zeker iets voor jou! Val je net buiten de leeftijdsgroep, maar voel je je er nog middenin – schroom niet ons te contacten. We hebben geen bevoegdheden om je om je legitimatie te vragen 😉

Tickets

Dit evenement kost €26,50 voor de early birds en €29,50 voor de regular birds, inclusief een welkomstdrankje en een compleet verzorgd programma waar je genoeg pingpong balletjes zult slaan. Je kunt als man en vrouw ook een duo-ticket kopen: dit is €55 euro inclusief jullie welkomstdrankje. 

Kaarten zijn uitgesplitst naar mannentickets & vrouwentickets. We streven naar een goede balans tussen mannen en vrouwen. Het kan zijn dat er een wachtlijst op mannen- of vrouwentickets ontstaat, je kan je voor de wachtlijst aanmelden door op de link onder de ticket button te klikken. 

Tijdstip & locatie

We ontvangen je vanaf 19:30 voor een welkomstdrankje. Om 20.00 starten we met het programma!  Zorg ervoor dat je op tijd bent.

Adres: Pingpongclub Utrecht, Concordiastraat 80, 3551 EM, Utrecht. 


Het is ongeveer 20 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal, en je bent ook welkom met de auto, de fiets of de step. Je auto parkeren kan bij UnScared CrossFit. 

Je hebt een ticket gekocht, en dan?

Je ontvangt direct een mail met meer informatie over het event. We hebben er veel zin in!

Richtlijnen met betrekking tot C. 

* Je kan alleen deelnemen met een geldige QR Code in de corona check App.
* Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, (lichte) keelpijn en koorts of verhoging. Als je bij milde klachten (zoals neusverkoudheid) getest bent bij de GGD en een negatieve uitslag hebt, kun je alsnog komen. 

Ervaringen eerdere events 

“Echt een heel leuke avond gehad, zeker in deze tijd waarin er zo weinig fysieke sociale activiteiten zijn. Wat dat betreft alleen al de moeite waard, maar uiteindelijk toch ook een contact gelegd waarmee ik nog eens ga afspreken.

“Was erg leuk en verliep ook heel soepel”

“De opdrachten braken wel echt het ijs”

“Leuke diverse groep mensen! Echt nice om te zien. Was goed georganiseerd en met de uitvoering ging alles goed! Dus lekker bezig!.”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

Datum

06 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

early Bird 26,50 - regular Bird 29,50

Locatie

Ping Pong Club
Concordiastraat 80
  • Voor wie: Singles 25-39 jaar

Reacties zijn gesloten.