fbpx

Onlineeditie hetero 25-39 jaar

Voor: Hetero’s van 25 – 39
Via: online op ZOOM
€ 15 early bird
€17,50 regular bird

Onlineeditie
hetero 25 – 39 jaar

WIJ WILLEN HET LIEFDESVIRUS VERSPREIDEN

Juist in deze tijd willen wij mensen met elkaar verbinden, wij geloven in de kracht van ontmoeten. Wingman dating neemt je deze avond mee in een fijne online bubbel waarin je op een speelse manier andere mensen gaat ontmoeten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je bent hier om andere singles te ontmoeten. Wij organiseren speelse, uitdagende en persoonlijke date events. Leuk dat je ons hebt gevonden!
Wij willen je hoofd los schudden. Je verrassen met iets nieuws! Op liefdesgebied. Dit doen we door een rijk programma neer te zetten waarin we diepgang en spel combineren.

Binnen de call zorgen we voor kleine settingen waarin je nieuwe mensen gaat ontmoeten middels vragen en opdrachten die wij voorbereiden. We hebben inmiddels ervaring met deze setting – en weten met alle mogelijkheden die er zijn online de deelnemers te verrassen en te verbinden. Onderaan dit event lees je ervaringen terug van onze eerdere online events.

VOOR WIE?

Hetero vrijgezel en tussen de 25 – 39 jaar? Zin in een avontuur? Dan is deze avond voor jou!
Val je net buiten de leeftijdsgroep, maar voel je je er nog middenin – schroom niet ons te contacten. We vragen niet om je legitimatie.

HOE BEREID JE JE VOOR?

We vragen je goed voor jezelf te zorgen: zit klaar met je theetje, wijntje of waar jij dan ook zin in hebt. En niet geheel onbelangrijk: zorg dat je pen en papier bij je in de buurt hebt liggen.

TICKETS

We hebben met veel liefde dit programma voor jullie voorbereid. Dit evenement kost €15,00 voor de early birds en €17,50 voor regular tickets. Kaarten zijn uitgesplitst naar mannentickets & vrouwentickets. We streven naar een goede balans tussen mannen en vrouwen. Het kan zijn dat er een wachtlijst op mannen- of vrouwentickets ontstaat, hierover communiceren we in dit event. Het event gaat door vanaf 15 deelnemers waarbij de man/vrouw-verdeling in balans is.

HOE WERKT HET?

  1. Koop een ticket via de ticketlink https://www.chipta.com/tickets/organizer/6098492/events/
  2. Nodig al je single vrienden uit die wel zin hebben in een spontaan plan!
  3. Download ZOOM op je laptop (Let op: niet op je telefoon, dan zie je de anderen niet goed)
  4. Check de kracht van je internet en of je beeld & geluid goed werkt.
  5. Je ontvang de ZOOM link ongeveer een uur van tevoren in je mail. We openen de meeting om 19:50, dan kun je je vast installeren. Om 20:00 beginnen we echt.
  6. Geniet van daten vanaf je bank!

OVER WINGMAN

Wingman is een uniek date initiatief in Nederland. Wij organiseren avonden en middagen in de steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De locaties (als Corona dat toelaat) wisselen van een plaatselijke gymzaal, een theater ruimte tot aan de ruige natuur. Ook kan je in contact komen met andere singels door de online date events die wij organiseren.Zo’n moment. Echt contact. Een mooi gesprek. Lachen met een vreemde. Knipogen. Even iets van jezelf laten zien. Even een raak moment met de persoon tegenover je, dat je voelt.Wij creëren evenementen om dat mogelijk te maken. Om samen te daten, flirten, praten, lachen en spelen. Kijk bij onze aankomende events en doe mee!

ERVARINGEN DEELNEMERS ONLINE DATE AVONDEN

“Echt een heel leuke avond gehad, zeker in deze tijd waarin er zo weinig fysieke sociale activiteiten zijn. Wat dat betreft alleen al de moeite waard, maar uiteindelijk toch ook een contact gelegd waarmee ik nog eens ga afspreken om te chatten/zoomen en onverwachts ook nog geconnect voor werk, dus dubbele bonus! Supertof dat jullie dit georganiseerd hebben, bedankt!”

“Was erg leuk en verliep ook heel soepel”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Heel fijne organisatie en structuur, lieve hosts! Complimenten voor technische element ook. Leuke opdrachten! Ben erg positief (:”

“De opdrachten braken wel echt het ijs”

“Hele fijne sfeer”

“Ondanks de enorme groepsgrootte voelde het toch een beetje als ‘samen”

“Leuke diverse groep mensen! Echt nice om te zien. Was goed georganiseerd en met de uitvoering ging alles goed! Dus lekker bezig!.”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Super leuk concept, erg goed georganiseerd.”

Datum

11 mei 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€15

Locatie

Amelisweerd, Utrecht
Rhijnauwenselaan 16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.