fbpx

Live event Schatzoeken

Voor: Hetero’s van 20 – 39
Waar: Live event in Utrecht
€ 17,50 early bird
€20,00 regular bird

Dwalen en ontmoeten in Utrecht

Wat willen we graag nieuwe mensen ontmoeten! We zitten in de lente – de versoepelingen komen eraan en het is tijd om van de bank af te komen en met ons mee te dwalen door Utrecht. We hebben een mooie ontmoet-route gemaakt! Op zondag 20 juni organiseert Wingman het evenement SCHATZOEKEN.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Maak gebruik van al je zintuigen, leer elkaar kennen, voer opdrachten uit, beantwoord intieme vragen en laat je meevoeren. Wingman neemt je mee op pad en zorgt voor verschillende
verrassingen onderweg!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na je aanmelding vul je een aantal vragen in zodat we wat meer over je weten. Je wordt dan gematcht aan andere deelnemers in jouw leeftijd en op basis van je antwoorden. We streven ernaar dat je zes andere mensen gaat ontmoeten. Dit is geen standaard speeddate maar juist een aantal SLOW-dates: echt even de tijd hebben om met een onbekende, een awesome ander wezen, op avontuur te gaan.

Voor wie?

🔥Hetero, vrijgezel en tussen de 20 en 39 jaar? 
🔥Zin in liefde, avontuur en buitenlucht? Dan is dit event zeker iets voor jou! Val je net buiten de leeftijdsgroep, maar voel je je er nog middenin – schroom niet ons te contacten. We hebben geen bevoegdheden om je om je legitimatie te vragen 

Tickets

We hebben met veel liefde en creativiteit dit programma voor jullie voorbereid. Dit evenement kost €17,50 voor de early birds en €20,00 voor de regular birds. Je gaat bij dit event ongeveer 6 leuke mannen of vrouwen ontmoeten. Omdat we het programma maken voor een vast aantal m/v deelnemers en koppels vooraf indelen, rekenen we erop dat je erbij bent als je een kaartje hebt gekocht. Als je afzegt moeten we de andere deelnemers aan wie je gekoppeld bent teleurstellen, dat doen we liever niet. Mocht er onverhoopts toch iets tussen komen mail ons dan zo snel mogelijk op info@wingmandating.nl. We draaien diverse rondes, je wordt ingedeeld om 10:00, 13:00 of 16:00. Deze informatie ontvang je ongeveer twee weken van tevoren. 

Praktische Zaken

Je hebt een ticket gekocht, en dan? Je ontvangt uiterlijk drie dagen van tevoren een mail met meer informatie over het event en hoe je je kunt voorbereiden. We hebben er veel zin in!

OVER WINGMAN

Wingman is een uniek date initiatief in Nederland. Wij organiseren avonden en middagen in de steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De locaties (als Corona dat toelaat) wisselen van een plaatselijke gymzaal, een theater ruimte tot aan de ruige natuur. Ook kan je in contact komen met andere singels door de online date events die wij organiseren.Zo’n moment. Echt contact. Een mooi gesprek. Lachen met een vreemde. Knipogen. Even iets van jezelf laten zien. Even een raak moment met de persoon tegenover je, dat je voelt. Wij creëren evenementen om dat mogelijk te maken. Om samen te daten, flirten, praten, lachen en spelen. Kijk bij onze aankomende events en doe mee!

ERVARINGEN DEELNEMERS ONLINE DATE AVONDEN

“Echt een heel leuke avond gehad, zeker in deze tijd waarin er zo weinig fysieke sociale activiteiten zijn. Wat dat betreft alleen al de moeite waard, maar uiteindelijk toch ook een contact gelegd waarmee ik nog eens ga afspreken om te chatten/zoomen en onverwachts ook nog geconnect voor werk, dus dubbele bonus! Supertof dat jullie dit georganiseerd hebben, bedankt!”

“Was erg leuk en verliep ook heel soepel”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Heel fijne organisatie en structuur, lieve hosts! Complimenten voor technische element ook. Leuke opdrachten! Ben erg positief (:”

“De opdrachten braken wel echt het ijs”

“Hele fijne sfeer”

“Ondanks de enorme groepsgrootte voelde het toch een beetje als ‘samen”

“Leuke diverse groep mensen! Echt nice om te zien. Was goed georganiseerd en met de uitvoering ging alles goed! Dus lekker bezig!.”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Super leuk concept, erg goed georganiseerd.”

Datum

20 jun 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 18:00

Prijs

€17,50

Locatie

Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.