fbpx

Daten met Kampvuur

Laat je tijdens deze avond onderdompelen in een sfeervolle buitenlocatie waar je nieuwe mensen gaat ontmoeten. Daten met kampvuur staat voor een avond vol kampvuur gezelligheid, glühwein, marshmallows, spannende truth or dare sessies, jazzy bar area en nog veel meer.

Wij creëren situaties waar mooie contacten kunnen ontstaan op plekken waarvan wij denken dat je als mens tot je recht komt. 

We strijken voor deze speciale editie neer op het prachtige Nieuw Rotsoord. Een geheim stukje natuur midden in de stad Utrecht op 7 minuutjes lopen vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn. We hebben een prachtig programma op deze locatie gemaakt waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te laten zien, te flirten, in gesprek te gaan en waar de vonk over kan springen. Het is een mix van spel, de warmte van het vuur, spontaniteit en nog veel meer. 

Er worden drie sfeervolle buiten en binnenruimtes gecreëerd waardoor je de ander op een originele manier kan gaan leren kennen. Gedurende de avond zijn er genoeg wisselmomenten om nieuwe mensen te ontmoeten en alle hoekjes van het terrein te ontdekken. Trek je heerlijk warme (foute) winter trui aan en kom genieten van deze avontuurlijke date avond.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens deze avond ga je nieuwe mensen op een ontspannen en speelse wijze ontmoeten.
Binnen de verschillende area’s verrassen we jullie met verschillende elementen die jullie uitdagen en prikkelen iets van jezelf te laten zien.  

De meeste mensen komen in hun eentje naar een dating event. Misschien voelt dat spannend voor je, weet dat we je welkom ontvangen, en dat je zo relaxt de avond inrolt. Mocht je het fijn en gezellig vinden samen met iemand te gaan, doe dat ook vooral!

Om de avond helemaal compleet te maken hebben wij 2 heerlijke glaasjes gluhwijn per persoon en een voorraad marshmallows.

Voor wie?

Hetero, vrijgezel en tussen de 25 en 39 jaar? 
Zin in liefde en de geur van een kampvuur? Dan is dit event zeker iets voor jou! Val je net buiten de leeftijdsgroep? Wij organiseren regelmatig evenementen voor andere leeftijdsgroepen. Houd ons in de gate. Mocht je vragen hebben, schroom niet ons te contacten.

Tickets

Deelname aan dit evenement kost 21,50 euro voor de snelle beslisser. Daarna zijn de tickets 24,50. Dit is incl. drankjes. Je kunt ook met korting een duo ticket kopen (voor een man en een vrouw) – dit kaartje kost 43 euro.

Kaarten zijn uitgesplitst naar mannentickets & vrouwentickets. We streven naar een goede balans tussen mannen en vrouwen. Het kan zijn dat er een wachtlijst op mannen- of vrouwentickets ontstaat, je kan je voor de wachtlijst aanmelden door op de link onder de ticket button te klikken. 

Tijdstip & Locatie

We spreken af op Nieuw Rotsoord een verborgen stukje natuur in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het 20 minuutjes fietsen en vanaf Utrecht Vaartsche Rijn is het 7 minuutjes lopen. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid op verschillende parkeerplaatsen in de omgeving om gratis te parkeren. (achter het Smaragdplein kan je gratis de auto parkeren)

Zaterdag 19 Maart 
Ontvangst 19:40 – 20:00
Evenement 20:00 – 22:00 

Je hebt een ticket gekocht, en dan?

Fijn, we rekenen op je komst! Uiterlijk drie dagen van tevoren ontvang je een mail met informatie die we last minute pas met je kunnen delen. Ook sturen we dan de laatste details over het event, denk aan tips voor een fijne outfit. Wij hebben er veel zin in!

Richtlijnen met betrekking tot corona


* Je kan alleen deelnemen met een geldige QR Code in de corona check App. Bij aankomst scannen we je QR code. Dat betekend dat je gevaccineerd moet zijn of een testen voor toegang QR code mee neemt naar het event.
* Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, (lichte) keelpijn en koorts of verhoging. Mocht je een aantal dagen van te voren verschijnselen krijgen, neem dan meteen met ons contact op door een mailtje te sturen. Wij gaan dan even met je kijken naar de situatie en we zoeken dan een oplossing.  

OVER WINGMAN

Wingman is een uniek date initiatief in Nederland. Wij organiseren avonden en middagen in en rondom de steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De locaties (als Corona dat toelaat) wisselen van een plaatselijke gymzaal, een theater ruimte tot aan de ruige natuur of een park. Ook kan je in contact komen met andere singels door de online date events die wij organiseren. Zo’n moment. Echt contact. Een mooi gesprek. Lachen met een vreemde. Knipogen. Even iets van jezelf laten zien. Even een raak moment met de persoon tegenover je, dat je voelt. Wij creëren evenementen om dat mogelijk te maken. Om samen te daten, flirten, praten, lachen en spelen. Kijk bij onze aankomende events en doe mee!

ERVARINGEN DEELNEMERS

“Echt een heel leuke avond gehad, zeker in deze tijd waarin er zo weinig fysieke sociale activiteiten zijn. Wat dat betreft alleen al de moeite waard, maar uiteindelijk toch ook een contact gelegd waarmee ik nog eens ga afspreken.

“Was erg leuk en verliep ook heel soepel”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Heel fijne organisatie en structuur, lieve hosts! Leuke opdrachten! Ben erg positief (:”

“De opdrachten braken wel echt het ijs”

“Hele fijne sfeer”

“Ondanks de enorme groepsgrootte voelde het toch een beetje als ‘samen”

“Leuke diverse groep mensen! Echt nice om te zien. Was goed georganiseerd en met de uitvoering ging alles goed! Dus lekker bezig!.”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Super leuk concept, erg goed georganiseerd.”

Datum

19 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

Early bird 21,50 - regular bird 24,50

Locatie

Nieuw Rotsoord
Nieuw Rotsoord, Utrecht
  • Voor wie: Hetero's (man-vrouw dates) van 25 - 39 jaar

Reacties zijn gesloten.