fbpx

Daten met Boslucht 30 – 45 jr

Voor:
Hetero’s 30 – 45 jr.
Waar:
Amelisweerd, Utrecht
€ 17,50 early bird
€22,50 regular bird

Daten met Boslucht

We mogen weer naar buiten! En we willen niets liever dan flirten in de mooie bosrijke omgeving van Amelisweerd! We hebben de afgelopen maanden 14 online dating events georganiseerd, met heel veel liefde, plezier en ontroering. We zitten in de lente – de versoepelingen komen eraan en het is tijd om van de bank af te komen en elkaar te ontmoeten in levende lijve.
Onze editie op 3 juli is bijna uitverkocht en dit is de eerstvolgende. Op zondag 18 juli organiseert Wingman het evenement DATEN MET BOSLUCHT.

We hebben een prachtig programma gemaakt waarbij je de ander op een laagdrempelige manier leert kennen. Het is een mix van natuur, wandelen, leuke opdrachten en in gesprek gaan. Alles uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM (zie meer informatie verderop in het event). 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens deze middag ga je nieuwe mensen op een ontspannen en speelse wijze ontmoeten. We creëren een veilige space waarin je door middel van allerlei leuke vragen en opdrachten uitgenodigd wordt om iets meer van jezelf te laten zien. 

De meeste mensen komen alleen naar een dating event. Misschien voelt dat spannend voor je, weet dat we je welkom ontvangen, en dat je zo relaxt de middag inrolt. Mocht je het fijn en gezellig vinden samen met iemand te gaan, doe dat ook vooral!

Voor wie?

🔥Hetero, vrijgezel en tussen de 30 en 45 jaar? 
🔥Zin in liefde, avontuur en buitenlucht? Dan is dit event zeker iets voor jou! Val je net buiten de leeftijdsgroep, check ons event in de ochtend, deze is voor 20-35 jaar. Mocht je vragen hebben over de leeftijdsgrenzen: schroom niet ons te contacten.

Tickets

Deelname aan dit evenement kost 17,50 euro voor de snelle beslisser. Daarna zijn de tickets 22,50. Je kunt ook met korting een duo ticket kopen (voor een man en een vrouw) – dit kaartje kost 40 euro.

Kaarten zijn uitgesplitst naar mannentickets & vrouwentickets. We streven naar een goede balans tussen mannen en vrouwen. Het kan zijn dat er een wachtlijst op mannen- of vrouwentickets ontstaat, je kan je voor de wachtlijst aanmelden door op de link onder de ticket button te klikken. 

Tijdstip & Locatie

We spreken af in het natuurgebied van Amelisweerd. De exacte locatie volgt later. Vanaf Utrecht Centraal is het 20 a 25 minuutjes fietsen. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid op verschillende parkeerplaatsen in de omgeving. Zie de kaart hieronder van het gebied.

Zondag 18 Juli 
Ontvangst 14:20 – 14:00
Evenement 14:30 – 16:30 

Je hebt een ticket gekocht, en dan?

Fijn, we rekenen op je komst! Uiterlijk drie dagen van tevoren ontvang je een mail met informatie die we last minute pas met je kunnen delen. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat het die dag gaat stormen en dat we moeten uitwijken naar plan B. Ook sturen we dan de laatste details over het event, denk aan tips voor een fijne outfit. Wij hebben er veel zin in!

Richtlijnen met betrekking tot corona

  * Wij zorgen voor desinfecteermiddel
* Tijdens het gehele evenement behouden we de 1,5 meter afstand tot elkaar. 
* Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, (lichte) keelpijn en koorts of verhoging. Mocht je een aantal dagen van te voren verschijnselen krijgen, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen. Wij gaan dan even met je kijken naar de situatie en we zoeken dan een oplossing.  

OVER WINGMAN

Wingman is een uniek date initiatief in Nederland. Wij organiseren avonden en middagen in en rondom de steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De locaties (als Corona dat toelaat) wisselen van een plaatselijke gymzaal, een theater ruimte tot aan de ruige natuur of een park. Ook kan je in contact komen met andere singels door de online date events die wij organiseren. Zo’n moment. Echt contact. Een mooi gesprek. Lachen met een vreemde. Knipogen. Even iets van jezelf laten zien. Even een raak moment met de persoon tegenover je, dat je voelt. Wij creëren evenementen om dat mogelijk te maken. Om samen te daten, flirten, praten, lachen en spelen. Kijk bij onze aankomende events en doe mee!

ERVARINGEN DEELNEMERS ONLINE DATE AVONDEN

“Echt een heel leuke avond gehad, zeker in deze tijd waarin er zo weinig fysieke sociale activiteiten zijn. Wat dat betreft alleen al de moeite waard, maar uiteindelijk toch ook een contact gelegd waarmee ik nog eens ga afspreken om te chatten/zoomen en onverwachts ook nog geconnect voor werk, dus dubbele bonus! Supertof dat jullie dit georganiseerd hebben, bedankt!”

“Was erg leuk en verliep ook heel soepel”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Heel fijne organisatie en structuur, lieve hosts! Leuke opdrachten! Ben erg positief (:”

“De opdrachten braken wel echt het ijs”

“Hele fijne sfeer”

“Ondanks de enorme groepsgrootte voelde het toch een beetje als ‘samen”

“Leuke diverse groep mensen! Echt nice om te zien. Was goed georganiseerd en met de uitvoering ging alles goed! Dus lekker bezig!.”

“Ging allemaal aardig soepel. Goed voorbereid. Leuke oefeningen!”

“Super leuk concept, erg goed georganiseerd.”

Datum

18 jul 2021
Verlopen!

Tijd

14:30 - 16:30

Prijs

€17,50

Locatie

Amelisweerd, Utrecht
Rhijnauwenselaan 16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.